RNV2 social studies
  • 1. What is the belief of God towards the existence of God and other objects of worship?
A) Practice
B) Culture
C) Religion
D) Belief
  • 2. How many types of religion do we have in Nigeria?
A) 4
B) 10
C) 3
D) 2
  • 3. Where does the traditional worshippers worship?
A) Shrine
B) School
C) Church
D) Mosque
  • 4. Those who worship in the church are called_________?
A) Muslims
B) Pastors
C) Christians
D) Imam
  • 5. The head of the Islamic religion is called___________?
A) Worshippers
B) Evangelist
C) Moslem
D) Imam
  • 6. The holy book of the Muslims is known as___________?
A) Textbook
B) Dictionary
C) Quran
D) Google
  • 7. The Muslims pray________ times in a day.
A) 5
B) 2
C) 4
D) 10
  • 8. Which day does the Christian majorly worship God together?
A) Fridays
B) Sundays
C) All days
D) Mondays
  • 9. The Friday prayer service of the Muslim is called_______.
A) Mubarak service
B) Jummat service
C) Muhammad service
D) Ramadan service
  • 10. The Christian believe in _________ as the only begotten son of God.
A) David
B) Matthew
C) Jesus
D) Adam
Answer Key
1.C   2.C   3.A   4.C   5.D   6.C   7.A   8.B   9.B   10.C  
Created with That Quiz — the math test generation site with resources for other subject areas.