Zero and Negative Exponents (7.1)
  • 1. 3-3
A) 1/27
B) -27
C) 1/9
D) -1/27
  • 2. 2-4
A) 1/16
B) -16
C) 16
D) -1/16
  • 3. x-2
A) 1/x2
B) -1/x2
C) -x2
D) x2
  • 4. 50
A) 1/5
B) 0
C) 5
D) 1
  • 5. -40
A) -4
B) -1
C) 1
D) 4
  • 6. (-2)0
A) -1
B) 1
C) -2
D) 2
  • 7. m-5
A) 1/m5
B) -m5
C) m5
D) -1/m5
  • 8. 4t-3
A) -4t3
B) 1/4t3
C) -1/4t3
D) 4/t3
  • 9. (3m)-2
A) 3/m2
B) 1/9m2
C) 9/m2
D) -1/9m2
  • 10. (5k)0
A) 1
B) 5
C) 1/5k
D) 5k
  • 11. -32
A) -1/9
B) 9
C) 1/9
D) -9
  • 12. -50
A) -1
B) 1
C) 0
D) -5
  • 13. (-6)0
A) -1
B) 1
C) 0
D) 6
  • 14. (-4)-3
A) -1/12
B) 1/64
C) 1/12
D) -1/64
  • 15. 3np-2
A) 3/np2
B) 9n2p2
C) 1/3np2
D) 3n/p2
  • 16. 7x-2y4
A) -7/y4/x2
B) 7/x2y4
C) 1/7x2y4
D) 7y4/x2
  • 17. 10x2/y-2
A) 10xy2
B) 10xy
C) 10x
D) 10x2y2
  • 18. 2/b-3
A) b3/2
B) 2b3
C) 8b3
D) -2b3
  • 19. t-2/v-3
A) tv6
B) 1/tv
C) v3/t2
D) -1/t2v3
  • 20. 8r3/2t-5
A) -4t5/r3
B) 6r3t5
C) 4r3t5
D) 6r3/t5
Students who took this test also took :

Created with That Quiz — where test making and test taking are made easy for math and other subject areas.