ThatQuiz Test Library Take this test now
Integers Easy
Contributed by: Schroeder
  • 1. -4 + 7
A) -11
B) -3
C) 11
D) 3
E) 28
  • 2. -13 + 5
A) -8
B) 18
C) 8
D) 2
E) -18
  • 3. -5 + 5
A) -5
B) 10
C) -10
D) 5
E) 0
  • 4. -10 - 12
A) 10
B) 22
C) 2
D) -22
E) -2
  • 5. 6 - 18
A) -12
B) 24
C) 3
D) 12
E) -24
  • 6. 13 - 5
A) -18
B) -8
C) 3
D) 18
E) 8
  • 7. -13 -5
A) 5
B) -18
C) 18
D) 8
E) -8
  • 8. 17 - 8
A) 25
B) 8
C) 9
D) -9
E) -25
  • 9. 4 - 9
A) 3
B) -13
C) 13
D) -5
E) 5
  • 10. -9 + 4
A) 13
B) 5
C) -13
D) -5
E) 12
  • 11. 8 - 11
A) 2
B) 19
C) 3
D) -19
E) -3
  • 12. 0 -4
A) 4
B) -4
C) 0
D) 2
E) 1
  • 13. -18 -12
A) 6
B) 20
C) -30
D) 30
E) -6
  • 14. 7 -15
A) -8
B) 8
C) 9
D) -22
E) 22
  • 15. -13 + 6
A) 20
B) 19
C) -7
D) 7
E) -19
  • 16. 9 - 16
A) 7
B) -25
C) 23
D) -7
E) 25
  • 17. 4 -7
A) -11
B) 14
C) -3
D) 11
E) 3
  • 18. 10 - 12
A) 2
B) -22
C) 22
D) -8
E) -2
  • 19. -6 -18
A) 24
B) -24
C) 12
D) 16
E) -12
  • 20. -17 - 8
A) -25
B) 9
C) 25
D) -11
E) -9
Students who took this test also took :

Created with That Quiz — where a math practice test is always one click away.