ThatQuiz Test Library Take this test now
passive voice 10-A
Contributed by: Duran
  • 1. Form Questions in Passive.
    the thieves caught were
A) .
B) .
C) the thieves Were caught?
D) Were the thieves caught?
E) None of the above
  • 2. Form Questions in Passive.
    are always in the language lab written the tests
A) None of the above
B) the tests always Are in the language written lab?
C) .
D) Are the tests always written in the language lab?
E) .
  • 3. Form Questions in Passive.
    accepted my apology will be
A) None of the above
B) .
C) my apology Will be accepted?
D) Will my apology be accepted?
E) .
  • 4. Form Questions in Passive.
    eagles found in Alaska are
A) .
B) Are eagles found in Alaska?
C) .
D) eagles found Are in Alaska?
E) None of the above
  • 5. Form Questions in Passive.
    was for the World Exhibition the Eiffel Tower built in 1889
A) .
B) .
C) Was the Eiffel Tower built for the World Exhibition in 1889?
D) None of the above
E) the Eiffel Tower for the World ExhibitionWas built in 1889?
  • 6. Form Questions in Passive.
    the workers will be by computers replaced
A) .
B) Will the workers be replaced by computers?
C) .
D) be replaced by computers Will the workers?
E) None of the above
  • 7. Form Questions in Passive.
    can be beans and carrots cooked together
A) beans and carrots be cooked Can together?
B) Can beans and carrots be cooked together?
C) .
D) None of the above
E) .
  • 8. Form Questions in Passive.
    was the accident yesterday seen by the police
A) .
B) .
C) the accident the police seen Was yesterday?
D) Was the accident seen by the police yesterday?
E) None of the above
  • 9. Form Questions in Passive.
    the first underground railway where opened was
A) .
B) .
C) the first underground Where was railway opened?
D) None of the above
E) Where was the first underground railway opened?
  • 10. Form Questions in Passive.
    are the books returned be going to to the school
A) None of the above
B) the books going to be returned to the Are school?
C) Are the books going to be returned to the school?
D) .
E) .
  • 11. Most of the students ________ easily to the boat.
A) were swum
B) were swimming
C) .
D) .
E) None of the above
  • 12. I looked again for the young boy, but he _______.
A) .
B) had vanished
C) None of the above
D) was vanishing
E) .
  • 13. I don't agree that you _______ to show your ID.
A) None of the above
B) are being asked
C) .
D) will be asked
E) .
  • 14. She told me her baby _______ two weeks earlier than expected.
A) is born
B) .
C) None of the above
D) .
E) had been born
  • 15. Their new house ______ yet.
A) .
B) .
C) None of the above
D) hasn't been finished
E) wasn't finished
  • 16. When ______ about the party?
A) were you told
B) None of the above
C) have you been told
D) .
E) .
  • 17. If there is too much snow, the match ________.
A) has been cancelled
B) will be cancelled
C) .
D) .
E) None of the above
  • 18. The winning car ______ by Sienna.
A) was driving
B) .
C) was driven
D) .
E) None of the above
  • 19. By the time we got there, the rain ________.
A) None of the above
B) had stopped
C) .
D) .
E) had been stopped
  • 20. The burglars _______ as soon as they got into the car.
A) were arrested
B) .
C) None of the above
D) .
E) have been arrested
  • 21. The problem .......... fixed by me.
A) was
B) weren´t
C) .
D) None of the above
E) wasn’t
  • 22. The town is .................. by the police
A) portec
B) None of the above
C) .
D) protected
E) saved
  • 23. ohn was raised in a small town by his mother
A) None of the above
B) raissed
C) raised
D) raise
E) .
  • 24. The building was .................. last year
A) paint
B) None of the above
C) painting
D) painted
E) .
  • 25. Penicillin was...................... in 1928 by Alexander Fleming
A) disscoverred
B) None of the above
C) discovered
D) discover
E) .
  • 26. Grammar is ............ on the Internet by some students.
A) .
B) studied
C) estudied
D) studie
E) None of the above
  • 27. No one was ............ by the fire.
A) injured
B) .
C) injur
D) None of the above
E) injure
  • 28. The award was .......... to the top student.
A) given
B) givened
C) None of the above
D) gaven
E) .
  • 29. The pizza was ..............
A) orded
B) .
C) ordere
D) None of the above
E) ordered
  • 30. i was ....... sick by the pizza
A) made
B) make
C) maded
D) None of the above
E) .
Created with That Quiz — where a math practice test is always one click away.