Quiz 7A: Relations and Functions
Contributed by: Eckardt

  • 1.
A) 8
B) 3
C) 1
D) 0
  • 2. A relation is a set of _____________.
A) functions
B) ordered pairs
C) frogs
D) y-values
  • 3. Domain is a list of all of the ____ values of a relation or function.
A) x
B) z
C) y
  • 4. Range is a list of all of the ____ values of a relation or function.
A) x
B) y
C) z
  • 5. What is the domain of this function: {(0, 1), (2, 3), (-1, 3), (4, 5)}?
A) {1, 3, 5}
B) {3}
C) {0, 2, -1, 4}
D) {0, 2}
  • 6. What is the range of this function: {(4, 8), (9, 2), (-3, -4)}
A) {8, 2, -4}
B) {8}
C) {(4, 8), (9, 2), (-3, -4)}
D) {4, 9, -3}
  • 7.
A) D
B) C
C) A
D) B
  • 8. Which of the following relations is a function?
A) {(0, 0), (0, 1), (1, 2)}
B) {(3, 1), (4, 1), (3, 2)}
C) {(0, 0}, (1, 2), (2, 3)}
D) {(1, 1), (1, 2), (1, 3)}
  • 9. Which of the following relations is a function?
A) {(1, 2), (-1, 3), (-1, 8)}
B) {(3,7), (3, 6), (5, 3)}
C) {(1, 2), (2, 2), (3, 4)}
D) {(0, 4), (5, 6), (5, 8)}
  • 10.
A) D
B) B
C) A
D) C
  • 11. Given f(x) = 2x + 1, find f(-3).
  • 12.
A) 8
B) 3
C) 5
D) 1
  • 13.
A) B
B) D
C) A
D) C
Students who took this test also took :

Answer Key

1.A   2.B   3.A   4.B   5.C   6.A   7.D   8.C   9.C   10.D   11. -5   12.B   13.B  

Created with That Quiz — the site for test creation and grading in math and other subjects.