Enters7
  • 1. +(+4)-(-7)+5-8=
A) -7
B) 8
C) 7
D) -8
  • 2. -2+(+6)-(-4)+7=
A) 17
B) 15
C) 16
D) 12
  • 3. -(-4)-8-(-6)-9+(+4)+5-2=
A) 1
B) -1
C) 2
D) 0
  • 4. -3-(2)-1+(+5)+7+4=
A) 10
B) 11
C) -11
D) -10
  • 5. +3+(-5)+(-2)-8-4-9-5=
A) -25
B) -30
C) -29
D) -26
  • 6. +(+7)-(+2)+9-3+4-3-2=
A) 12
B) 10
C) 11
D) 9
  • 7. -5-(+6)+(-3)-5-2+1=
A) -20
B) +20
C) -21
D) +21
  • 8. -(-3)+(-4)+(+9)-6+8=
A) -12
B) +12
C) -10
D) 10
  • 9. -5-(-4)+7+(+2)-4=
A) 4
B) +5
C) -4
D) -5
  • 10. -(-2)-(+4)-(+4)-2+9-5=
A) +4
B) +5
C) -5
D) -4
  • 11. (-8)·(-3)=
A) +12
B) 24
C) -12
D) -24
  • 12. (-14) : (+2)=
A) +12
B) +7
C) -12
D) -7
  • 13. 0·(+14)=
A) -14
B) 14
C) 0
D) 13
  • 14. 0 : (-3)=
A) +3
B) 0
C) -3
D) 2
  • 15. -(-7)-3=
A) 4
B) -3
C) -4
D) +3
  • 16. (+8)·(-3)=
A) -25
B) +25
C) -24
D) +24
  • 17. (-4)+(-3)=
A) -7
B) +1
C) -1
D) +7
  • 18. (+3)·(-6)=
A) -9
B) +9
C) +18
D) -18
  • 19. (+4)·(+7)=
A) -28
B) -11
C) 28
D) 11
  • 20. (-56) : (+7)=
A) 11
B) +8
C) -8
D) +3
  • 21. (-4)-(-5)+(-6)+3=
A) +2
B) -3
C) -2
D) +3
  • 22. -(+4)-5-(-8)+9=
A) -9
B) -8
C) +9
D) 8
  • 23. (-45):(-9)=
A) -5
B) 36
C) 5
D) -36
  • 24. (-9)·(-7)=
A) -63
B) 63
C) 54
D) -54
  • 25. (-12)-(+5)-9=
A) -26
B) +25
C) +26
D) -25
  • 26. -15-7-(-9)=
A) -12
B) +13
C) -13
D) +12
  • 27. (-7)·8=
A) -54
B) -56
C) 49
D) +54
  • 28. 12-(+6)-(-9)-(+7)=
A) -8
B) 8
C) +2
D) -4
  • 29. (-48):(+6)=
A) -8
B) +8
C) -42
D) -7
  • 30. -9+(-6)-8+(-6)=
A) +29
B) -28
C) -29
D) +28
  • 31. (-42):(-6)=
A) -7
B) 7
C) 6
D) -6
Altres proves d'interés :

Prova creada amb That Quiz — on es fan proves de matemàtiques i altres matèries.