Fraction and Decimal Matching
  • 1. 1/10
A) 1
B) 10
C) .1
D) .01
  • 2. 3/10
A) .03
B) 30
C) 3
D) .3
  • 3. 5/10
A) .05
B) 50
C) 5
D) .5
  • 4. 7/10
A) 70
B) .07
C) 7
D) .7
  • 5. 9/10
A) .09
B) 9
C) 90
D) .9
  • 6. 2/10
A) 2
B) 20
C) .2
D) .02
  • 7. 4/10
A) 40
B) .4
C) .04
D) 4
  • 8. 6/10
A) 6
B) .6
C) 60
D) .06
  • 9. 8/10
A) 80
B) 8
C) .08
D) .8
  • 10. 1/100
A) 100
B) .01
C) .1
D) .001
  • 11. 3/100
A) .3
B) .03
C) 300
D) .003
  • 12. 7/100
A) .07
B) 700
C) .007
D) .7
  • 13. 2/100
A) .2
B) .002
C) .02
D) 200
  • 14. 4/100
A) 400
B) .004
C) .4
D) .04
  • 15. 6/100
A) .06
B) .006
C) .6
D) 600
  • 16. 8/100
A) .8
B) .008
C) 800
D) .08
  • 17. 1/1000
A) 1000
B) .001
C) .01
D) .1
  • 18. 3/1000
A) 3000
B) .3
C) .03
D) .003
  • 19. 5/1000
A) 5000
B) .5
C) .05
D) .005
  • 20. 9/1000
A) .9
B) .009
C) .09
D) 9000
  • 21. 2/1000
A) .2
B) .02
C) .002
D) 2000
  • 22. 4/1000
A) .4
B) 4000
C) .04
D) .004
תלמידים שפתרו תרגול זה פתרו גם :

נוצר בעזרת That Quiz — אתר תרגולי מתמטיקה עבור תלמידים בכל הגילאים.