OPERACIONES DE NÚMEROS ENTEROS
pensando
  • 1. -3X2
A) 8
B) 10
C) -4
D) -6
E) 6
baby
  • 2. -8X10
A) 15
B) -80
C) 80
D) -23
E) -8
contenido
  • 3. 2-7
A) -9
B) 9
C) 8
D) 5
E) -5
  • 4. -9+(-18)
A) -2
B) -27
C) 27
D) -15
E) 15
La pantera rosa
  • 5. -15-19
A) 23
B) -45
C) 45
D) -34
E) 34
pensando
  • 6. -25X3
A) 75
B) 28
C) 68
D) -75
E) 74
contenido
  • 7. 10X11
A) -100
B) 1100
C) 110
D) -110
E) 1200
  • 8. (-4)(-2)(-9)
A) -82
B) 86
C) 82
D) 72
E) -72
La pantera rosa
  • 9. (2)(-25)(3)
A) 150
B) -150
C) 135
D) -135
E) 23
escolar niña
  • 10. -1.500X9
A) 13500
B) -13500
C) -12500
D) -12500
E) -13000
pensando
  • 11. 8+(-150)
A) -142
B) 150
C) 142
D) -122
E) -152
escolar niña
  • 12. -79+15
A) 78
B) -65
C) 48
D) -64
E) 64
baby
  • 13. 180-450
A) -270
B) 68
C) 261
D) 450
E) 170
La pantera rosa
  • 14. -56X32
A) -1600
B) 1456
C) -1792
D) 1792
E) 1896
contenido
  • 15. (-92)(-2)(-9)
A) 1656
B) -1655
C) 981
D) 1864
E) -1656
  • 16. 450X(-5)
A) 489
B) -2250
C) 2250
D) 2631
E) -225
pensando
  • 17. 752X(-42)
A) -31584
B) -3158
C) 31584
D) 32584
E) 30584
La pantera rosa
  • 18. (-14)(-25)(18)
A) 6300
B) 750
C) 6200
D) -6200
E) -6300
escolar niña
  • 19. -350+(-350)
A) 740
B) 470
C) 770
D) 0
E) -700
baby
  • 20. -495+(-190)
A) 700
B) 785
C) 685
D) -785
E) -685
נוצר בעזרת That Quiz — המקום בו תרגול אימון במתמטיקה נמצא במרחק של קליק אחד.