Subtracting Integers (m.choice)
  • 1. 4 - 10 =
A) -6
B) 14
C) 6
D) -14
  • 2. 8 - 16 =
A) -8
B) 24
C) 8
D) -24
  • 3. 14- -23 =
A) -9
B) -37
C) 9
D) 37
  • 4. -15 - 23 =
A) 38
B) -38
C) -13
D) 13
  • 5. -62 - -45=
A) -107
B) -17
C) 17
D) 107
  • 6. -15 - -23 =
A) -8
B) -38
C) 8
D) 38
  • 7. 9 – -7 =
A) -2
B) 16
C) 2
D) -16
  • 8. 12- -9 =
A) -3
B) -21
C) 21
D) 3
  • 9. -18 - 9 =
A) -9
B) 27
C) 9
D) -27
  • 10. 9 - 34 =
A) -25
B) 43
C) 25
D) -43
  • 11. -2 - -45 =
A) -47
B) 47
C) -43
D) 43
  • 12. -8 - -12 =
A) 4
B) -4
C) -20
D) 20
  • 13. 13 - 15 =
A) -28
B) 2
C) -2
D) 28
  • 14. 30 - 15 =
A) 45
B) -45
C) -15
D) 15
  • 15. 15 - 30 =
A) 45
B) -15
C) -45
D) 15
  • 16. 12 - 28 =
A) -30
B) -16
C) 30
D) 16
  • 17. -28 - 32 =
A) -60
B) -4
C) 60
D) 4
  • 18. -13 - -13 =
A) 0
B) 39
C) 26
D) -26
  • 19. 18 - 25 =
A) 7
B) -7
C) -43
D) 43
  • 20. 34- -15 =
A) 19
B) 49
C) -19
D) -49
תלמידים שפתרו תרגול זה פתרו גם :

נוצר בעזרת That Quiz — אתר יצור תרגולי מתמטיקה עם חומרים במקצועות נוספים.