10/1/10 Rational # add/subtr
  • 1. -59 - (-52) =
A) -7
B) 7
C) 111
D) -111
  • 2. -49 + 53 =
A) -102
B) 102
C) 4
D) -4
  • 3. -65 - 40 =
A) 25
B) -105
C) 105
D) -25
  • 4. -89 - (-68) =
A) -157
B) -21
C) 21
D) 157
  • 5. -83 - (-88) =
A) -171
B) 171
C) -5
D) 5
  • 6. -29 + -29 =
A) -1
B) 0
C) 58
D) -58
  • 7. 6 - 29 =
A) -23
B) 23
C) 35
D) -35
  • 8. 29 + 41 =
A) -70
B) 70
C) 12
D) -12
  • 9. -3 - (-3) =
A) 0
B) 9
C) -6
D) 6
  • 10. 13 - 37 =
A) 24
B) -24
C) -50
D) 50
  • 11. -44 + -84 =
A) -128
B) 40
C) -40
D) 128
  • 12. 40 - (-61) =
A) 21
B) 101
C) -21
D) -101
  • 13. 8 - (-81) =
A) -90
B) -73
C) 73
D) 89
  • 14. 55 - 58 =
A) 113
B) 3
C) -113
D) -3
  • 15. 29 - (-21) =
A) -8
B) -50
C) 8
D) 50
תלמידים שפתרו תרגול זה פתרו גם :

נוצר בעזרת That Quiz — אתר יצור תרגולי מתמטיקה עם חומרים במקצועות נוספים.