ThatQuiz ספריית תרגולים פתור תרגול זה עכשיו
Fraction and Decimal Matching II
נתרם על ידי: Walsh
(מחבר מקורי: Lewis)
  • 1. 1/10
A) .1
B) 10
C) 1
D) .01
  • 2. 3/10
A) 30
B) 3
C) .3
D) .03
  • 3. 5/10
A) 50
B) .5
C) 5
D) .05
  • 4. 7/10
A) .7
B) 7
C) .07
D) 70
  • 5. 9/10
A) 9
B) .9
C) .09
D) 90
  • 6. 2/10
A) 2
B) .2
C) .02
D) 20
  • 7. 4/10
A) 40
B) 4
C) .04
D) .4
  • 8. 6/10
A) .6
B) .06
C) 6
D) 60
  • 9. 8/10
A) 80
B) 8
C) .8
D) .08
  • 10. 1/100
A) .01
B) .001
C) 100
D) .1
  • 11. 3/100
A) .03
B) .003
C) 300
D) .3
  • 12. 17/100
A) 1700
B) 1.7
C) .007
D) .17
  • 13. 2/100
A) .002
B) 200
C) .2
D) .02
  • 14. 44/100
A) .04
B) .004
C) 44
D) .44
  • 15. 6/100
A) .06
B) .6
C) .006
D) 600
  • 16. 88/100
A) .8
B) .88
C) 8.80
D) .088
  • 17. 1/1000
A) 1000
B) .01
C) .001
D) .1
  • 18. 36/1000
A) .03
B) .036
C) 3600
D) .36
  • 19. 5/1000
A) .5
B) 5000
C) .05
D) .005
  • 20. 9/1000
A) .009
B) .9
C) .09
D) 9000
  • 21. 242/1000
A) .0242
B) .2
C) .242
D) 242
  • 22. 4/1000
A) .04
B) .4
C) 4000
D) .004
תלמידים שפתרו תרגול זה פתרו גם :

נוצר בעזרת That Quiz — המקום בו יצירת תרגול ופתירת תרגול נעשה קל עבור מתמטיקה ומקצועות אחרים.