ThatQuiz ספריית תרגולים פתור תרגול זה עכשיו
Subtraction Integers 10-20-09-B
נתרם על ידי: Lamb
  • 1. 4-10
A) -14
B) 14
C) -6
D) 6
  • 2. 8-16
A) -8
B) 24
C) -24
D) 8
  • 3. 14-(-23)
A) 37
B) -9
C) 9
D) -37
  • 4. (-15) - 23
A) -13
B) -38
C) 13
D) 38
  • 5. (-62) - (-45)
A) -17
B) 107
C) 17
D) -107
  • 6. (-15) - (-23)
A) 38
B) 8
C) -38
D) -8
  • 7. 9 – (-7)
A) -16
B) 2
C) -2
D) 16
  • 8. 12-(-9)
A) 21
B) -3
C) 3
D) -21
  • 9. -18-9
A) 27
B) -9
C) 9
D) -27
  • 10. 9-34
A) 25
B) -43
C) -25
D) 43
  • 11. -(2)-(-45)
A) -43
B) -47
C) 43
D) 47
  • 12. -8 -(-12)
A) -20
B) 4
C) 20
D) -4
  • 13. 13-15
A) 28
B) 2
C) -2
D) -28
  • 14. 30-15
A) -15
B) 15
C) 45
D) -45
  • 15. 15-30
A) 45
B) -45
C) 15
D) -15
  • 16. 12-28
A) 16
B) -30
C) 30
D) -16
  • 17. (-28)-32
A) -60
B) 4
C) -4
D) 60
  • 18. (-13)-(-13)
A) -26
B) 26
C) 0
D) 39
  • 19. 18-25
A) -7
B) 43
C) -43
D) 7
  • 20. 34-(-15)
A) 49
B) 19
C) -49
D) -19
תלמידים שפתרו תרגול זה פתרו גם :

נוצר בעזרת That Quiz — אתר יצור תרגולי מתמטיקה עם חומרים במקצועות נוספים.