ThatQuiz ספריית תרגולים פתור תרגול זה עכשיו
OPERACIONES DE NÚMEROS ENTEROS
נתרם על ידי: Macualo Delgado
  • 1. -3X2
A) 8
B) -4
C) 6
D) 10
E) -6
  • 2. -8X10
A) -23
B) -80
C) 80
D) 15
E) -8
  • 3. 2-7
A) 9
B) 5
C) -5
D) 8
E) -9
  • 4. -9+(-18)
A) 27
B) 15
C) -15
D) -2
E) -27
  • 5. -15-19
A) 34
B) -34
C) -45
D) 45
E) 23
  • 6. -25X3
A) -75
B) 74
C) 68
D) 28
E) 75
  • 7. 10X11
A) -110
B) 1100
C) 110
D) -100
E) 1200
  • 8. (-4)(-2)(-9)
A) 82
B) 86
C) -72
D) -82
E) 72
  • 9. (2)(-25)(3)
A) -135
B) 23
C) 150
D) 135
E) -150
  • 10. -1.500X9
A) -12500
B) -13500
C) 13500
D) -12500
E) -13000
  • 11. 8+(-150)
A) -152
B) -122
C) -142
D) 142
E) 150
  • 12. -79+15
A) 48
B) 64
C) 78
D) -64
E) -65
  • 13. 180-450
A) 450
B) 170
C) -270
D) 68
E) 261
  • 14. -56X32
A) -1600
B) 1896
C) 1456
D) 1792
E) -1792
  • 15. (-92)(-2)(-9)
A) 981
B) -1655
C) 1656
D) -1656
E) 1864
  • 16. 450X(-5)
A) 489
B) -2250
C) 2250
D) 2631
E) -225
  • 17. 752X(-42)
A) 31584
B) -31584
C) 30584
D) 32584
E) -3158
  • 18. (-14)(-25)(18)
A) -6300
B) 750
C) 6200
D) -6200
E) 6300
  • 19. -350+(-350)
A) 740
B) 470
C) 770
D) 0
E) -700
  • 20. -495+(-190)
A) -685
B) 785
C) 700
D) -785
E) 685
נוצר בעזרת That Quiz — המקום בו תרגול אימון במתמטיקה נמצא במרחק של קליק אחד.