ThatQuiz ספריית תרגולים פתור תרגול זה עכשיו
Solving Equations A 2-9-09
נתרם על ידי: Lamb
  • 1. -9x = -9
A) 81
B) -81
C) -1
D) 1
  • 2. 5x = 15
A) -3
B) 5
C) -5
D) 3
  • 3. 3x = 18
A) -6
B) 8
C) 4
D) 6
  • 4. -7x = 56
A) 6
B) 12
C) -8
D) 8
  • 5. -6x = 36
A) 3
B) -6
C) 6
D) -4
  • 6. 4x = -20
A) -4
B) 80
C) -5
D) -5
  • 7. 2x = 14
A) -28
B) 28
C) 7
D) -7
  • 8. 3x = -27
A) -6
B) 9
C) -9
D) 81
  • 9. -3x = 15
A) 45
B) -45
C) 5
D) -5
  • 10. 4x = 16
A) 64
B) -4
C) 4
D) -64
  • 11. 5x = 40
A) -10
B) none
C) -8
D) 8
  • 12. x/4 = 20
A) -5
B) 5
C) 10
D) 80
  • 13. x/5 = 20
A) -100
B) -4
C) 100
D) 4
  • 14. (4/5) X = 100
A) 20
B) 120
C) 100
D) 125
  • 15. (2/3) X = 18
A) 9
B) 27
C) 8
D) -16
תלמידים שפתרו תרגול זה פתרו גם :

נוצר בעזרת That Quiz — המקום בו יצירת תרגול ופתירת תרגול נעשה קל עבור מתמטיקה ומקצועות אחרים.