ThatQuiz ספריית תרגולים פתור תרגול זה עכשיו
10/1/10 Rational # add/subtr
נתרם על ידי: Lamb
  • 1. -59 - (-52) =
A) 7
B) -111
C) 111
D) -7
  • 2. -49 + 53 =
A) 4
B) -102
C) -4
D) 102
  • 3. -65 - 40 =
A) 25
B) -105
C) -25
D) 105
  • 4. -89 - (-68) =
A) -157
B) -21
C) 157
D) 21
  • 5. -83 - (-88) =
A) -5
B) 171
C) -171
D) 5
  • 6. -29 + -29 =
A) -58
B) -1
C) 58
D) 0
  • 7. 6 - 29 =
A) -23
B) -35
C) 23
D) 35
  • 8. 29 + 41 =
A) 70
B) 12
C) -70
D) -12
  • 9. -3 - (-3) =
A) 0
B) 9
C) 6
D) -6
  • 10. 13 - 37 =
A) 50
B) -24
C) -50
D) 24
  • 11. -44 + -84 =
A) -128
B) 40
C) -40
D) 128
  • 12. 40 - (-61) =
A) -21
B) -101
C) 101
D) 21
  • 13. 8 - (-81) =
A) -73
B) -90
C) 73
D) 89
  • 14. 55 - 58 =
A) -113
B) 3
C) 113
D) -3
  • 15. 29 - (-21) =
A) 8
B) -50
C) -8
D) 50
תלמידים שפתרו תרגול זה פתרו גם :

נוצר בעזרת That Quiz — אתר יצור תרגולי מתמטיקה עם חומרים במקצועות נוספים.