Table of Contents
bird toc
  • 1. What is the name of the chapter that begins on page 41?
A) Prehistoric Birds
B) Endangered Birds
C) Glossary
D) Bird Nests
  • 2. You want to teach your pet canary to sing. Where would you look?
A) Page 62
B) Page 70
C) Page 8
D) Page 23
bird toc
  • 3. Where would you look to find more about a hummingbird's nest?
A) Page 41
B) Page 62
C) Page 23
D) Page 17
bird toc
  • 4. Where would you look to find more about the American Eagle?
A) Page 62
B) Page 70
C) Page 8
D) Page 17
spider toc
  • 5. On which pages might you find information about what a spider thinks about?
A) p. 33-56
B) p. 4-10
C) p. 1-3
D) p. 12-32
spider toc
  • 6. Which chapter has information about how Jumping Spiders hunt?
A) Chapter 3
B) Chapter 4
C) Chapter 1
D) Chapter 2
spider toc
  • 7. In which chapter would you be most likely to find information about how some people react to spiders when they suddenly see them?
A) Chapter 1
B) Chapter 3
C) Chapter 4
D) Chapter 2
spider toc
  • 8. What is the title of longest chapter?
A) What's in the Mind of a Spider?
B) Favorite Methods of Scaring Intruders Away.
C) Catching Bugs and How to Wrap Them Up.
D) Web Spinning: An All-Time Favorite Activity!
index
  • 9. How many pages contain information about turtles?
A) 7
B) 4
C) 3
D) 2
index
  • 10. On which pages will you read about eggs?
A) 3, 11, 19, 26, 30, 34, 38
B) 3, 9, 10, 27, 30, 36
C) 3, 4, 36
D) 3, 4, 34
  • 11. On which pages can you read about both alligators and crocodiles?
A) 3, 4
B) 26-39
C) 3, 4, 36
D) 3, 4, 34
index
  • 12. How are the topics arranged in an index?
A) by topic
B) by page number
C) how interesting they are
D) alphabetically
toc
  • 13. How many chapters are in this book?
A) 7
B) 5
C) 6
D) 4
toc
  • 14. On what page can you read about worker bees?
A) 7
B) 5
C) 2
D) 12
toc
  • 15. What will you find if you turn to page 14?
A) What you will find in a beehive.
B) Who is the queen bee.
C) How bees dance.
D) How honey is made.
  • 16. How many pages contain information about playground equipment?
A) 5
B) 6
C) 2
D) 3
index
  • 17. On which pages will you read the rules for Foursquare?
A) 3-6
B) 13
C) 5, 15
D) 14, 15
index
  • 18. On which pages can you read about both Red Rover and Hopscotch?
A) 3-6
B) 5
C) 15
D) 9-11
index
  • 19. What game will you learn about by reading pages 16-20?
A) hopscotch
B) leap frog
C) dodge ball
D) red rover
toc
  • 20. What type of song is "Skip to My Lou"?
A) Pop Song
B) Mother Goose Rhyme
C) American Folk Song
D) poem
  • 21. On what page will you find a picture to use for storytelling?
A) 6
B) 10
C) 12
D) 14
toc
  • 22. On what page will you find a Mother Goose rhyme?
A) 10
B) 4
C) 12
D) 6
toc
  • 23. Who is the author of "Rain"?
A) Garth Henry
B) A.G. Deming
C) M.S. Cranstoun
D) J.E. Evans
index
  • 24. How many pages contain information about orb weavers?
A) 3
B) 7
C) 6
D) 5
index
  • 25. On which pages can you read about tarantulas?
A) 23-26
B) 3
C) 19-22
D) 12-16
Students who took this test also took :

Answer Key
1.B   2.D   3.B   4.D   5.C   6.C   7.C   8.B   9.D   10.B   11.A   12.D   13.A   14.A   15.D   16.C   17.D   18.B   19.C   20.C   21.C   22.A   23.A   24.A   25.C  
Created with That Quiz — the site for test creation and grading in math and other subjects.