8VOEXTRAEVALUATION
condortext
  • 1. LEA CUIDADOSAMENTE EL TEXTO Y ESCOJA LA MEJOR OPCIÓN DE ACUERDO A ÉL. The Andean condor is ...
A) an enormous bird that lives only in Colombia.
B) A BIG BIRD
C) A LARGE ANIMAL
D) THE LARGEST BIRD IN THE WORLD
E) A KIND OF PARROT
condortext
  • 2. The Andean condor’s diet consists of ...
A) fruits and roots.
B) Vegetables
C) dead animals.
D) fish
E) Fruits
condortext
  • 3. The andean condor is considered ...
A) a kind of parrot
B) a bird that can live in captivity
C) a big bird
D) a large bird.
E) an endangered species.
condortext
  • 4. In many countries in South America, this bird is ...
A) a menace
B) high in the mountains
C) a bg bird
D) a national symbol
E) in captivity.
condortext
  • 5. The Andean Condor lives
A) B and C
B) flying
C) high in the mountains
D) Windy areas
E) close to the ocean
  • 6. Complete the Sentence: MY FATHER _____ IN A BANK
A) WORKS
B) WORKING
C) BE
D) ARE
E) WORK
  • 7. Complete the sentence: CARLA ______ TENIS EVERY SUNDAY
A) DO
B) PLAYS
C) MAKE
D) PLAY
E) PRACTICE
bed
  • 8. ESCOJA LA MEJOR OPCIÓN DE ACUERDO A LA IMAGEN.
A) She usually set the bed in the morning
B) she set usually the bed
C) She make usually the bed in the morning.
D) She usually makes the bed in the morning.
E) She usually make the bed in the morning
man
  • 9. ESCOJA LA MEJOR OPCIÓN DE ACUERDO A LA IMAGEN.
A) He cooks a cake
B) he makes sandwiches
C) He cook a salad
D) He prepares a green salad
E) He cook
woman
  • 10. ESCOJA LA MEJOR OPCIÓN DE ACUERDO A LA IMAGEN.
A) she pull her hair
B) she paste new hair
C) She combs her hair
D) She acts a role play
E) she look at the mirror
Answer Key
1.D   2.C   3.E   4.D   5.A   6.A   7.B   8.D   9.D   10.C  
Created with That Quiz — the math test generation site with resources for other subject areas.