Rounding Numbers
Contributed by: Barnard

  • 1. Round 451 to the nearest tens place.
A) 500
B) 480
C) 460
D) 450
  • 2. Round 3,169 to the nearest tens place.
A) 3,200
B) 3,100
C) 3,160
D) 3,170
  • 3. Round 708 to the nearest tens place.
A) 900
B) 700
C) 800
D) 710
  • 4. Round 3 to the nearest tens place.
A) 4
B) 10
C) 100
D) 0
  • 5. Round 29,631 to the nearest hundreds place.
A) 29,610
B) 29,600
C) 30,000
D) 29,700
  • 6. Round 6,309 to the nearest hundreds place.
A) 6,300
B) 6,400
C) 7,000
D) 6,310
  • 7. Round 783 to the nearest hundreds place.
A) 700
B) 800
C) 790
D) 1,000
  • 8. Round 7,203 to the nearest thousands place.
A) 7,000
B) 7,430
C) 7,210
D) 8,000
  • 9. Round 463 to the nearest tens place.
A) 1000
B) 500
C) 460
D) 480
  • 10. Round 463 to the nearest hundreds place.
A) 500
B) 480
C) 460
D) 453
  • 11. Round 463 to the nearest thousands place.
A) 400
B) 500
C) 1000
D) 0
Students who took this test also took :

Answer Key

1.D   2.D   3.D   4.B   5.B   6.A   7.B   8.A   9.C   10.A   11.D  

Created with That Quiz — the site for test creation and grading in math and other subjects.